Παρελθόν από τις τάξεις του Φοίβου αποτελεί ο Ευτύχης Τζιβίλογλου. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός γνωστοποίησε την αποχώρηση του από τους Κρεμαστενούς με δηλώσεις στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν προκειμένου ο Φοίβος να κατακτήσει τον τίτλο της Α’ Κατηγορίας και την άνοδο την Γ’ Εθνική, ενώ έκανε αναφορά σε «χτυπήματα» που δέχθηκε από κάποιον σε προφορικό επίπεδο, λέγοντας ότι ο ίδιος έβαλε την ομάδα πιο πάνω από τον εαυτό του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ευτύχη Τζιβίλογλου:
«Ένα χρόνο ακόμα με αυτήν την ομάδα που συνοδεύτηκε με αυτό που ήθελα πάρα πολύ και το χρωστούσα κάπου. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, τον μασέρ και τον φροντιστή που μας είχε ότι χρειαζόμασταν.
Μια χρονιά δύσκολη, αλλά καταφέραμε να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο μας! Προσωπικά πιστεύω έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου για το καλύτερο, παρά κάποια χτυπήματα που δέχτηκα από κάποιον αλλά ΕΓΩ έβαλα την ΟΜΑΔΑ πιο πάνω από τον εαυτό μου!
Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα και μακάρι να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της Γ’ Εθνικής. Καλή συνέχεια».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ