Έπειτα από την επέκταση της συνεργασίας τους με τον προπονητή Κώστα Ζουρούδη, οι άνθρωποι του Ακουσίλαου ξεκίνησαν την υλοποίηση του προγραμματισμού τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις του νεαρού τεχνικού.
Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ και ήδη υπάρχουν τα πρώτα αποτελέσματα. Ο 24χρονο επιθετικός Μιχάλη Ατσίδης συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας τους με τους «πράσινους» των Φανών.
Ο αθλητής συναντήθηκε με την διοίκηση μέσα στο σαββατοκύριακο, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα, με τον Ακουσίλαο να επισημοποιεί την παραμονή του στο έμψυχο δυναμικό με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο με τον ικανότατο επιθετικό Μιχάλη Ατσίδη κάνοντας το καλύτερο ποδαρικό στις ανανεώσεις μας.
Του ευχόμαστε τα καλύτερα».
Οι επαφές με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ βρίσκονται σε εξέλιξη και άμεσα να αναμένονται και νέες ανακοινώσεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ