Αθλητικά

Φοίβος: Ανακοινώθηκε το Δ.Σ. και η ανανέωση του Σάββα Ορφανίδη

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικού συμβούλιο του Φοίβου που αναδείχθηκε από τις εκλογές που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής.
Όπως αποκάλυψε η «δσπορ», το απόγευμα του Σαββάτου έγινε η πρώτη συνεδρίαση των προσώπων που εκλέχθηκαν, προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα, όπως και έγινε με τον Γιώργο Σμαραγδιό να παραμένει στην θέση του πρόεδρου.
Παράλληλα οι Κρεμαστενοί, συναντήθηκαν και με τον προπονητή Σάββα Ορφανίδη, διευθετώντας τις τελευταίες λεπτομέρειες που είχαν απομείνει ( είχαν συμφωνήσει προφορικά εδώ και ημέρες), ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, με τον έμπειρο τεχνικό να καθοδηγεί τον σύλλογο και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φοίβος:
«Το Σαββάτο 9/6/2018 στα γραφεία του συλλόγου στην Κρεμαστή έγινε το Δ.Σ του συλλόγου και αποφάσισε:
Το νέο Δ.Σ.:
Πρόεδρος: Γεώργιος Σμαραγδιος
Α’ αντιπρόεδρος: Μιχάλης Τσισιμοίρης
Β’ αντιπρόεδρος: Κώστας Φτάκλας
Γενικός γραμματέας: Αθανάσιος Καραμανλής
Ταμίας: Φώτης Μούκας και Γιάννης Ζούρδης
Ειδικός γραμματέας: Χριστόφορος Μιχαήλ
Γενικός Αρχηγός: Μανώλης Τσουβαλάς
Β’ Γενικός Αρχηγός: Νεκτάριος Ορφανός
Έφορος Υλικού (Ακαδημιών ): Στέλιος Κοκιαντώνης
Έφορος Υλικού (Α’ ομάδας): Μιχάλης Μπαλάκης
Β’ Γενικός γραμματέας και υπεύθυνος Τύπου: Κώστας Σταυριανάκης
Μέλος: Παντελής Τσίκο
Επιτροπή μεταγγραφών: Γιώργιος Σμαραγδιός, Κώστας Φτάκλας Κώστας και Μανώλης Τσουβαλάς.
Επίσης ανακοινώνεται η συνέχιση της συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Σάββα Ορφανίδη».
Σ. Ορφανίδης: « Είναι μεγάλη μου χαρά που συνεχίζω στον Φοίβο»
Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας του με τους Κρεμαστενούς, η «δσπορ» επικοινώνησε με τον Σάββα Ορφανίδη που δήλωσε τα ακόλουθα:
«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω γι’ άλλη μία φορά όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα την σεζόν που ολοκληρώθηκε, όπως επίσης τους συνεργάτες μου και την διοίκηση του Φοίβου.
Είναι μεγάλη μου χαρά που θα συνεχίσω και στην νέα σεζόν στην ομάδα του Φοίβου και ελπίζω η νέα αγωνιστική περίοδος να είναι ευχάριστη και επιτυχημένοι όπως η προηγούμενη.
Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι του, προκειμένου ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου