Τοπικές Ειδήσεις

Βραβεύσεις Προσωπικού του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, μετά το πέρας της «Ανοιχτής Ημέρας Επιστήμης & Τέχνης» και των εγκαινίων των νέων γηπέδων Padel Tennis, πραγματοποιήθηκε η βράβευση εργαζομένων του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» για το έργο και την προσφορά τους, στον προαύλιο χώρο των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»,.

Στον ίδιο χώρο παραβρέθηκαν το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό όλων των επιμέρους μονάδων του εκπαιδευτικού ομίλου και συγκεκριμένα, των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», των Εκπαιδευτικών Κέντρων «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις», των Καλοκαιρινών Προγραμμάτων «Summer School ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», του Κέντρου Ψυχολογικής Στήριξης και Αντιμετώπισης Μαθησιακών Δυσκολιών «ΡΟΔΙΩΝ ανάδρασις», του ωδείου «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον» και της «Δωδεκανησιακής Εταιρείας Υπηρεσιών και Εμπορίου Ο.Ε.».

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» παρέχουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε μαθητές και μαθήτριες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Συγκαταλέγονται ανάμεσα στις καλύτερες σχολικές μονάδες της χώρας, για τις πολλές και υψηλές διακρίσεις των μαθητών τους στον εκπαιδευτικό τομέα, για τις συνεργασίες τους με φορείς και την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Το Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» αποτελεί έναν σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο αθλητισμού, ψυχαγωγίας και τέχνης για μικρούς και μεγάλους. Προσφέρει την ευκαιρία για μια σύντομη απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, εξασφαλίζοντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ευχάριστο προσωπικό ή/και οικογενειακό ποιοτικό χρόνο. Πρόσφατα, επέκτεινε τις εγκαταστάσεις του με τη δημιουργία τριών νέων γηπέδων Padel Tennis.

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις» περιλαμβάνουν φροντιστήρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κέντρα ξένων γλωσσών, κέντρα μάθησης και σχολή πληροφορικής. Έχει ξεκινήσει η λειτουργία νέων προγραμμάτων τόσο από το χώρο των τεχνολογιών αιχμής όσο και από το χώρο των τεχνών.

Το «Summer School ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», διοργανώνει καλοκαιρινά προγράμματα συνδυάζοντας αρμονικά τη ψυχαγωγία, τη δημιουργική απασχόληση και τη μάθηση. Ειδικότερα, τα προγράμματα αυτά έχουν ως στόχο την προαγωγή και ανάπτυξη του αθλητισμού, την ανάδειξη ατομικής έκφρασης, την καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος, την

ψυχαγωγία, την ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση των παιδιών μέσα από το παιχνίδι.

Το Κέντρο Ψυχολογικής Στήριξης και Αντιμετώπισης Μαθησιακών Δυσκολιών «ΡΟΔΙΩΝ ανάδρασις» αποτελεί ένα οργανωμένο τμήμα συμβουλευτικής, το οποίο στελεχώνεται από έμπειρη διεπιστημονική ομάδα ψυχολόγων και ειδικών παιδαγωγών, με κύριους στόχους τη προαγωγή της ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων, την έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση και αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών, τον εξατομικευμένο επαγγελματικό προσανατολισμό, την αντιμετώπιση ψυχο-συναισθηματικών δυσκολιών και την ανάπτυξη δεξιοτήτων σε μαθητές.

Το «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον» παρέχει ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών οι οποίες βασίζονται στο συνδυασμό της εξειδίκευσης και της εξατομικευμένης διδασκαλίας, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε σπουδαστή, από το πρώτο επίπεδο σπουδών έως την πιστοποιημένη εξειδίκευση και την επαγγελματική αποκατάσταση.

Η «Δωδεκανησιακή Εταιρεία Υπηρεσιών και Εμπορίου Ο.Ε.» περιλαμβάνει: το βιβλιοπωλείο «pergOLA» και το εστιατόριο – κυλικείο «Rest point».

Ο Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» κ. Κυριάκος Κυριακούλης αναφέρθηκε στο θεσμό της απονομής τιμητικών διακρίσεων σε ανθρώπους του ομίλου τονίζοντας ότι το νόημα της βράβευσης είναι η αναγνώριση του μόχθου, της προσπάθειας και της επίδοσης όσων βραβεύονται, η ενθάρρυνσή τους να συνεχίσουν με την ίδια επιτυχία τις επιδόσεις τους, καθώς επίσης και η δημιουργία προτύπων προς μίμηση στην ευρύτερη κοινότητά μας.

Στη φετινή εκδήλωση, από τον χώρο των εκπαιδευτικών βραβεύτηκε για τη αφοσίωση και την προσφορά της στην εκπαίδευση η κ. Χρυσάνθη Μυλωνοπούλου (Καθηγήτρια Γερμανικών). Επίσης, βραβεύτηκε η κ. Χαρούλα Φραντζή για το έργο που παρέχει στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις». Επιπρόσθετα, βραβεύτηκε η κ. Φλώρα Πατούνα, για την μακρόχρονη σχέση της με τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» και τη προσφορά της στο εστιατόριο – κυλικείο «Rest point».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου