Τις φετινές του επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ολοκλήρωσε την Τετάρτη ο Απόλλωνας Καλυθιών, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-0 από τον Ηρακλή στο γήπεδο των Μαριτσών.
Η σεζόν κρίνεται απόλυτα επετυχημένη για τους Καλυθενούς, αφού παρότι νεοφώτιστοι, εξασφάλισαν πολύ γρήγορα την παραμονή τους στην κατηγορία, τερματίζοντας στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην νέα χρονιά και στις εξελίξεις που θα πρέπει να δρομολογηθούν προκειμένου ο Απόλλωνας να παρουσιαστεί εξίσου ανταγωνιστικός και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», χθες το βράδυ αναμενόταν συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για πολλά θέματα, με πρώτο και καλύτερο, την ημερομηνία της γενικής συνέλευσης, προκειμένου να γίνει ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε και ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, εντός των ημερών ο Γιώργος Σαρικάς θα ανακοινώσει την οριστική του απόφαση για το αν θα παραμείνει στην προεδρία της ομάδας, που είναι και το πιθανότερο σενάριο, έτσι ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την νέα σεζόν.
Το σημαντικό θέμα που πρέπει να διευθετηθεί από τους Καλυθενούς αφορά στην τεχνική τους ηγεσία, αφού ο Χρυσόστομος Χάσταλης αποχωρεί, με τους Κώστα Καμπούρη και Γιάννη Ζούννη να είναι μεταξύ των υποψηφίων για να τον διαδεχθούν.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι του Απόλλωνα θέλουν να προχωρήσουν και το ενδεχόμενο της συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα με την ομάδα των Ατρόμητων Ρόδου, που είχε αποκαλύψει η «δσπορ».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ