Μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση εμπρησμού ενός πολυτελούς, cabrio αυτοκινήτου, τύπου Mercedes, ερευνούν από το βράδυ της 6ης Μαρτίου 2018, οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου.
Ο εμπρησμός δηλώθηκε περί ώραν 22.15 το βράδυ της συγκεκριμένης ημέρας στο τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής, που έσπευσε στο σημείο ενώ στις έρευνες δεν έχουν εμπλακεί στελέχη του αστυνομικού τμήματος Νότιας Ρόδου.
Το αυτοκίνητο είναι μισθωμένο μέσω Leasing σε εταιρεία, συμφερόντων μιας Ρωσίδας, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή.
To αυτοκίνητο οδηγούσε η ημεδαπή διαχειρίστρια της εταιρείας και η αλλοδαπή ιδιοκτήτρια, που το χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη ημέρα, το στάθμευσε έξω από την κατοικία της στα Βληχά.
Άγνωστος δράστης, για λόγους που ερευνώνται, με την χρήση στουπιού, αφού παραβίασε το καπάκι του ντεπόζιτου, το έκαψε ολοσχερώς.
Η αλλοδαπή, μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, δεν μπόρεσε να διαφωτίσει τις αρχές γύρω από τα κίνητρα του εμπρησμού και της εις βάρος της εγκληματικής ενέργειας.
Το γεγονός έχει θορυβήσει τις αρχές, που συνεχίζουν τις έρευνες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ