Ειδήσεις

Mε Χατζημάρκο ο Άγγελος Ανανίας, μαθηματικός, σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής

Την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές με την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” του υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει ο κ. Άγγελος Ανανίας, μαθηματικός, σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» με επικεφαλής το Γιώργο Χατζημάρκο. Οι προτεραιότητες που έχουν τεθεί για ανάπτυξη των νησιών μας με κύριους άξονες τον Τουρισμό, τον Πρωτογενή Τομέα και τον Πολιτισμό συμπίπτουν με τις προσωπικές μου απόψεις. Αποδεικνύουν την ύπαρξη πολιτικής βούλησης για την καλλιέργεια κάθε πεδίου που θα δώσει κίνητρο σε άξιους, δραστήριους και ταλαντούχους νέους να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο μας.
Η εκτίμησή μου στο πρόσωπο του Γιώργου Χατζημάρκου μεγάλωσε και μετατράπηκε σε σεβασμό κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας τα τελευταία τριάμισι χρόνια όντας εκλεγμένος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής με την παράταξη «Η Ρόδος Μπροστά». Είναι σημαντικό να βλέπεις πως συμπεριφέρεται κάποιος όταν θεσμικά καλείται να υπηρετήσει μια θέση εντελώς αντίθετη με όσα έχει συνηθίσει να κάνει. Ο Γιώργος Χατζημάρκος, ένας φυσικός ηγέτης, ένας άνθρωπος που γνωρίζει πως να βρίσκει λύσεις και να δημιουργεί, κλήθηκε να κάνει… αντιπολίτευση. Εκεί, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που τον ήθελαν να εγκαταλείπει εύκολα μετακινούμενος σε «άλλη καρέκλα», έδωσε την εγκυρότερη απόδειξη της αγάπης του για τον τόπο. Ήταν επίμονος, ακούραστος και άσκησε στοχευμένη και δημιουργική κριτική μόνο σε επιλεγμένα θέματα, αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα.
Δεν κρύβω ότι η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου αλλά και ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται στους συνεργάτες του, επηρέασε την απόφασή μου. Είναι άξιο αναφοράς ότι ένα τόσο δραστήριο και αποφασιστικό άτομο, δίνει χώρο σε νέους ανθρώπους και νέες ιδέες, επιτρέποντάς τους να συνδιαμορφώσουν τις πολιτικές πράξεις της παράταξης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρώ ότι η σημερινή θητεία μου είναι ωφέλιμη. Το ίδιο ελπίζω να είναι και η επόμενη.
Είναι τώρα σειρά των κατοίκων της περιφέρειάς μας να σπάσουν τους δεσμούς τους με το κατεστημένο, να απεμπλακούν από την υπνωτική στείρα διαχείριση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και να οδηγήσουν ένα βήμα «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» με το Γιώργο Χατζημάρκο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου