ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιορτάζει ο «γηραιός»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΙΤΑ

Στην αίθουσα του Ροδι­νιού θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί σήμερα η εκδή­λωση για την κοπή της πίτας του Γ.Σ. Δια­γό­ρας, στην οποία το ιστο­ρικό σωμα­τείο των 110 χρόνων θα τιμήσει τους αθλητές και τις ομάδες του που δια­κρί­θη­καν το προη­γού­μενο έτος. Επίσης θα τιμήσει παλιούς αθλητές, προ­πο­νη­τές και παρά­γο­ντες που τον υπη­ρέ­τη­σαν, αλλά και κοι­νω­νι­κούς φορείς, ομάδες και ανθρώ­πους της Ρόδου που προ­σφέ­ρουν κοι­νω­νικό και αθλη­τικό έργο.

Συγκε­κρι­μένα, ο Δια­γό­ρας θα τιμήσει:

-Στο ποδό­σφαιρο:

Κώστας Δοξό­που­λος (παλαί­μα­χος ποδο­σφαι­ρι­στής)

Νικό­λαος Κων­στάν­τζος (αεί­μνη­στος παλαί­μα­χος ποδο­σφαι­ρι­στής)

-Στον στίβο:

Νικήτας Ριζό­που­λος (πρω­τα­θλη­τής Ελλάδος)

-Στο μπάσκετ:

Βασίλης Μαυ­ρά­κης (παλαί­μα­χος μπα­σκε­τμπο­λί­στας και προ­πο­νη­τής)

-Στην ποδη­λα­σία:

Ελι­σά­βετ Χαντζή (πρω­τα­θλή­τρια Ελλάδος)

-Στο βόλεϊ:

Σωτήρης Αρφαράς (πρώτος έφορος βόλεϊ)

Ακόμη, από τη διοί­κηση των «κυα­νέ­ρυ­θρων» θα τιμη­θούν οι:

-Γ.Σ. Δωδε­κά­νη­σος, πρω­τα­θλή­τρια και κυπελ­λού­χος Ελλάδος στο μπάσκετ με καρότσι το 2014

-Θανάσης Παπα­γε­ωρ­γίου, για την προ­σφορά του στο παγκό­σμιο βόλεϊ

-Ειρήνη Φαρ­μα­κί­δου, για την προ­σφορά της στον κλασικό αθλη­τι­σμό

-Αντώνης Αντω­νά­κης, για την εθε­λο­ντική προ­σφορά του στο Γ.Σ. Δια­γό­ρας

-Σύλλογος Εθε­λο­ντών Σαμα­ρει­τών και Δια­σω­στών του Ερυθρού Σταυρού

-Σύλλογος Εθε­λο­ντών Αιμο­δο­τών Ρόδου «ο Άγιος Εφραίμ».

Στην εκδή­λωση καλού­νται από τον σύλλογο όλα τα μέλη και οι φίλοι του «γηραιού» όπως δώσουν το «παρών» στην «κυα­νέ­ρυ­θρη» γιορτή.

Την επόμενη Τετάρτη με Βαθύ

Την Τετάρτη 18 Φεβρουα­ρίου θα διε­ξα­χθεί τελικά το προ­γραμ­μα­τι­σμένο για σήμερα παι­χνίδι της 16ης αγω­νι­στι­κής της Α’ κατη­γο­ρίας Blue Star Ferries, ανάμεσα στον Διαγόρα και τον ΑΟ Βαθύ στο Δημο­τικό Στάδιο της πόλης μας.

Η ΕΠΣΔ προ­χώ­ρησε στην αναβολή του αγώνα, αφού λόγω των κακών και­ρι­κών συν­θη­κών, η απο­στολή των Καλύ­μνιων δεν θα μπο­ρέ­σει να ταξι­δέ­ψει για τη Ρόδο, προ­κει­μέ­νου να παίξει κόντρα στους «κυα­νέ­ρυ­θρους». Η ανα­μέ­τρηση ορί­σθηκε λοιπόν για τις 28/2, με ώρα έναρξης στις 12.15 και παρα­τη­ρητή τον κ. Μπακαρή, με τον Διαγόρα να θέλει φυσικά τη νίκη και τους τρεις βαθμούς έτσι ώστε να συνε­χί­σει να βρί­σκε­ται στην κορυφή της βαθ­μο­λο­γίας του 1ου ομίλου, λίγες αγω­νι­στι­κές πριν αντι­με­τω­πί­σει τον έτερο πρω­το­πόρο Φοίβο στην Κρε­μα­στή, στο ματς που θα κρίνει την πρωτιά και το προ­βά­δι­σμα στα πλέι οφ για τον τίτλο.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.