Αθλητικά

Ένωση S.L.2- F.L.: Κρίσιμη συνεδρίαση για την Super League 2

Σήμερα Τρίτη 10 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί η κρίσιμη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης S.L.2- F.L. με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη, με τα σημαντικότερα να αφορούν το πρωτάθλημα της Super League 2.
Συγκεκριμένα τα θέματα που συζητηθούν είναι:
1.Έναρξη πρωταθλήματος – αγωνιστικά θέματα.
2. Ενημέρωση και λήψη αποφάσεων σχετικά με την παραχώρηση των Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων στην Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.
3. Έγκριση Οικονομικών Εγκυκλίων Super League 2 – Football League.
4.Διάφορα.
Η συνεδρίαση του Δ.Σ. είχε ξεκινήσει την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε, καθώς δεν προέκυψαν εξελίξεις στο μέτωπο του τηλεοπτικού συμβολαίου με την ΕΡΤ, ενώ με την ανακοίνωση του γενικού lockdown από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη οι ΠΑΕ της S.L.2 ανέμεναν και την σχετική ΚΥΑ για τον αθλητισμό στην περίοδο της καραντίνας.
Η ΚΥΑ εκδόθηκε και δεν συμπεριλαμβάνει την Super League 2 στα πρωταθλήματα που εξαιρούνται, με την… πρώτη σέντρα που ήταν προγραμματισμένη για το σαββατοκύριακο 14 και 15 Νοεμβρίου να βρίσκεται στον αέρα.
Βέβαια στην ΚΥΑ υπάρχει η διευκρίνιση ότι θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να εξαιρεθούν κι άλλα πρωταθλήματα, με την διοργανώτρια αρχή, τις ΠΑΕ και την ΕΠΟ να πιέζουν έτσι ώστε η Super League 2 να είναι ένα από τα πρωταθλήματα που θα εξαιρεθούν.
Πριν την σημερινή συνεδρίαση, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την εξαίρεση της S.L.2 και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά το προσεχές σαββατοκύριακο.
Όμως υπάρχει και το σενάριο να προκύψει εξαίρεση, με την Super League 2 να βάζει… λουκέτο έως το τέλος Νοεμβρίου.
Όπως και να έχουν τα πράγματα… σήμερα αναμένονται τα σπουδαία για την S.L.2, εκτός και αν προκύψει και νέα μετάθεση του Δ.Σ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου