ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Α. Παυλίδης: Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης επί της Ιατρικής Καταστροφών με έδρα την Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Τέλης Παυλίδης

O τ. Βουλευτής-Υπουργός Αρι­στο­τέ­λης Α Παυ­λί­δης, εκπρο­σω­πών το Διεθνές Ιππο­κρά­τειο Ίδρυμα Κώ ,έλαβε μέρος στην έναρξη των εργα­σιών του 4ου Εντα­τι­κού Σεμι­να­ρίου « Δια­χεί­ριση θυμάτων κατα­στρο­φών » που διε­ξά­γε­ται στην Κω ( 9-14 Οκτω­βρίου ) με πρω­το­βου­λία της Ιατρι­κής Σχολής του Πανε­πι­στη­μίου Αθηνών /πρό­γραμμα Μετα­πτυ­χια­κών Σπουδών .

Ο Α .Παυ­λί­δης , κατά την σύντομη παρέμ­βαση του , υπε­γράμ­μισε την σημασία του Σεμι­να­ρίου που οργα­νώ­νε­ται για δεύτερη χρονιά στην Κώ, η οποία, ατυχώς , υπέστη τις συνέ­πειες φυσικής κατα­στρο­φής , δηλαδή του Σεισμού του 1933 .

Ετόνισε , παράλ­ληλα , ο Α. Παυ­λί­δης την σπου­δαιό­τητα της προ­σπά­θειας του επι­κε­φα­λής του Σεμι­να­ρίου καθ .Θ. Ροζε­μπεργκ και των συνερ­γα­τών του, για την ίδρυση και λει­τουρ­γία « προ­τύ­που Κέντρου Έρευνας και Εκπαί­δευ­σης επί της Ιατρι­κής Κατα­στρο­φών » .

Για το σκοπό αυτό το ΔΙΙΚΩ δια του προ­έ­δρου του καθ. Στ. Γερου­λά­νου συνυ­πέ­γραψε « Μνη­μό­νιο Συνερ­γα­σίας » με το ΠΜΣ/Ιατρική Σχολή Αθηνών ,δια­θέ­το­ντας μέρος των εγκα­τα­στά­σεων του για την λει­τουρ­γία του εν λογω Κέντρου που θα εδρεύει στην Κω .

Την Δευτέρα 13 Οκτω­βρίου στις 6:30 μ.μ οι μετέ­χο­ντες του « Σεμι­να­ρίου » θα ξενα­γη­θούν στις Εγκα­τα­στά­σεις του ΔΙΙΚΩ και θα παρα­κο­λου­θή­σουν την απαγ­γε­λία του Όρκου του Ιππο­κρά­τους .

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.