Αθλητικά

Αγώνες υποχρεωτικά και τις καθημερινές

Λύσεις, προκειμένου να αποσυμφορήσει το ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο και να κατανείμει τις ώρες των προπονήσεων με τρόπο, που θα εξυπηρετεί τις ομάδες με τρόπο δίκαιο και ισορροπημένο, συνεχίζει να αναζητά η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΔ.
Κι αν η φέτος πρωτοφανώς μεγάλη ζήτηση, εκ μέρους των ομάδων, για τις καθημερινές προπονήσεις τους προκαλεί «πονοκέφαλο», ακόμα μεγαλύτερο δημιουργεί η δήλωση των εγκαταστάσεων στο Ε.Α.Κ. , ως έδρας, από έντεκα σωματεία του νησιού (Κατταβιά, Πολύστρατος, Κύπρος, Ιππότες, Ροδιακός, Ευαγόρας, Ο.Φ. Ιστρίου, Πάνθηρες, Δωριέας, Ελάφια και Α.Ο. Μεγίστης).
Πρακτικά, η Ένωση δεν έχει άλλη επιλογή από το να προχωρήσει στη διεύρυνση του αγωνιστικού προγράμματος, χρησιμοποιώντας για τις ανάγκες διεξαγωγής των παιχνιδιών των τοπικών πρωταθλημάτων τέσσερις μέρες και συγκεκριμένα, την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα.
Στα παραπάνω, θα πρέπει να συνυπολογιστεί ο μικρός αριθμός των διαθέσιμων εν ενεργεία διαιτητών, συνεπώς ο ορισμός επίσημων αγώνων και τις καθημερινές αποτελεί μονόδρομο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου