ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: «Η αποχώρηση Βελιτζέλου κλείνει μια εποχή»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ροδος

Ο Κώ­στας Βε­λι­τζέ­λος απο­τε­λεί πα­ρελ­θόν από την τε­χνι­κή ηγε­σία του Α.Σ. Ρόδος, αφού ο έμπει­ρος τε­χνι­κός γνω­στο­ποί­η­σε την απο­χώ­ρη­σή του από τον σύλ­λο­γο με ανάρ­τη­ση στο προ­σω­πι­κό προ­φίλ που δια­τη­ρεί σε ιστο­σε­λί­δα κοι­νω­νι­κής δι­κτύ­ω­σης.

Τα «ελά­φια» επι­βε­βαί­ω­σαν το… δια­ζύ­γιο εκ­δί­δο­ντας την ακό­λου­θη ανα­κοί­νω­ση, ευ­χα­ρι­στώ­ντας τον έμπει­ρο τε­χνι­κό, το­νί­ζο­ντας ότι με την απο­χώ­ρη­σή του κλεί­νει μία εποχή και μία νέα αρ­χί­ζει:

«Ευ­χα­ρι­στού­με για τα δυο χρό­νια δη­μιουρ­γι­κής πο­ρεί­ας με προ­πο­νη­τή τον Κώστα Βε­λι­τζέ­λο. Κλεί­νει η απο­χώ­ρη­ση του μια εποχή. Μια νέα αρ­χί­ζει…»

Τ. Μαρ­τί­νης: «Το γυαλί είχε σπά­σει»

Από εκεί και πέρα, με αφορ­μή την απο­χώ­ρη­ση και την ανάρ­τη­ση του Κώστα Βε­λί­τζέ­λου, ο Τώνης Μαρ­τί­νης έγρα­ψε τα ακό­λου­θα στο προ­σω­πι­κό προ­φίλ που δια­τη­ρεί σε ιστο­σε­λί­δα κοι­νω­νι­κής δι­κτύ­ω­σης:

«Ένας κύ­κλος έκλει­σε, ένας άλλος άνοι­ξε ήδη. Ξέρω πως ήταν το κα­λύ­τε­ρο. Είχε χαθεί η επαφή, η αν­θρώ­πι­νη επαφή, η εμπι­στο­σύ­νη και το κοινό όραμα.

Ξέρω πως έχει πλού­σιες αρε­τές και βα­θιές γνώ­σεις. Το ξέρω και τον υπε­ρα­σπί­στη­κα με πάθος όταν συ­νερ­γα­ζό­μου­να μαζί του. Ξέρω όμως πως το γυαλί είχε σπά­σει και οι ευ­χα­ρι­στί­ες το έδει­ξαν.

Καλή συ­νέ­χεια. Κι εμείς με τη δύ­να­μη του Θεού κι άλλες επι­τυ­χί­ες: ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ…»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.