ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μια «ανάσα» από τον Πρωτέα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΟΥΝΑΡΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ

Μία ανάσα από τη συμ­φω­νία της με τον Πρω­τέα Βού­λας βρί­σκε­ται η Βι­κτώ­ρια Γού­να­ρη. Η 20χρονη αθλή­τρια έχει δώσει τα χέρια και απο­μέ­νει μόνο το τυ­πι­κό της υπό­θε­σης, δη­λα­δή η υπο­γρα­φή για να πάρει τη σπου­δαία αυτή με­τα­γρα­φή.

Η Γού­να­ρη, η οποία βρέ­θη­κε στον Κο­λιν­δρό με την Εθνι­κή ομάδα Νέων Γυ­ναι­κών, εξαρ­γυ­ρώ­νει την εξαι­ρε­τι­κή χρο­νιά που έκανε με τον Ιπ­πο­κρά­τη και που ου­σια­στι­κά απο­τέ­λε­σε το δια­βα­τή­ριο της για μία με­γά­λη με­τα­γρα­φή, σε μία ομάδα που θα διεκ­δι­κή­σει τον τίτλο και τη νέα χρο­νιά.

Η Βι­κτώ­ρια έχει όλο το μέλ­λον μπρο­στά της και θα έχει την ευ­και­ρία να ξε­δι­πλώ­σει και πάλι το πλού­σιο τα­λέ­ντο της, παί­ζο­ντας σε μία πιο δυ­να­τή ομάδα, που θέτει ως στόχο τον τίτλο στην Α1 Γυ­ναι­κών.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.