ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετάλλιο στις ΗΠΑ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τα επαγ­γελ­μα­τι­κά τα­ξί­δια ανά τον κόσμο συ­νε­χί­ζει η Νικόλ Κυ­ρια­κο­πού­λου του ΑΓΕΣ Κά­μει­ρος, που επέ­στρε­ψε την Δευ­τέ­ρα από το Μπέρ­μιγ­χαμ και την Πέμ­πτη (11/6) ανα­χω­ρεί για τη Νέα Υόρκη, προ­κει­μέ­νου το Σάβ­βα­το (13/6) να συμ­με­τά­σχει στο έβδο­μο Diamond League της χρο­νιάς.

Η κά­το­χος του πα­νελ­λη­νί­ου ρεκόρ στο επί κοντώ προ­έρ­χε­ται από την τέ­ταρ­τη θέση του Μπέρ­μιγ­χαμ, την οποία συ­νό­δευ­σε με άλμα στα 4,62 μ., επί­δο­ση που δεί­χνει στα­θε­ρό­τη­τα. «Σε κάθε πε­ρί­πτω­ση το 4,62 μ. είναι μια καλή επί­δο­ση. Αι­σθα­νό­μουν καλά στο Μπέρ­μιγ­χαμ, όμως, ένοιω­θα πολύ μα­λα­κό τον ελα­στι­κό τά­πη­τα και αυτό με απο­συ­ντό­νι­ζε. Θα ήθελα να βρεθώ στην πρώτη τριά­δα για να πάρω βαθ­μούς, κάτι που θα επι­διώ­ξω στον αγώνα των ΗΠΑ», είπε η αθλή­τρια του Μα­νώ­λη Κα­ρα­γιάν­νη.

Στη Νέα Υόρκη θα αγω­νι­στεί και η Κα­τε­ρί­να Στε­φα­νί­δη, η οποία θα επι­διώ­ξει να επι­στρέ­ψει σε υψηλά άλ­μα­τα, μετά το 4,42 μ. του Μπέρ­μιγ­χαμ. Η 25χρονη τα­λαι­πω­ρή­θη­κε από τραυ­μα­τι­σμό στο δι­κέ­φα­λο, που την άφησε πίσω στις προ­πο­νή­σεις.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.