ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΑΕ Κολοσσός: Εορταστική διάθεση και ρεπό

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Κολοσσός

Την τε­λευ­ταία τους προ­πό­νη­ση πριν από ο Πάσχα έκα­ναν την Με­γά­λη Πέμ­πτη οι κα­λα­θο­σφαι­ρι­στές του Κο­λοσ­σού. Στο πε­ρι­θώ­ριο της προ­πό­νη­σης πε­ρί­με­νε μια έκ­πλη­ξη τους «θα­λασ­σί», καθώς ο Βα­σί­λης Κου­γιός μοί­ρα­σε σε όλους τσου­ρέ­κια και σο­κο­λα­τέ­νια αυγά, με τη διά­θε­ση να είναι εορ­τα­στι­κή.

Από την Με­γά­λη Πα­ρα­σκευή οι κα­λα­θο­σφαι­ρι­στές του Κο­λοσ­σού απο­λαμ­βά­νουν το ολι­γο­ή­με­ρο ρεπό τους, προ­κει­μέ­νου να ξε­κου­ρα­στούν και να πε­ρά­σουν με τις οι­κο­γέ­νειες τους τις γιορ­τές και μέσα στην Λά­μπρη Εβδο­μά­δα θα επι­στρέ­ψουν σε κα­νο­νι­κούς ρυθ­μούς προ­πο­νή­σε­ων ενό­ψει της συ­νέ­χειας των αγω­νι­στι­κών τους υπο­χρε­ώ­σε­ων.

Στη σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε η ΚΑΕ Κο­λοσ­σός προς ενη­μέ­ρω­ση ανα­φέ­ρο­νται τα ακό­λου­θα:

«Η ομάδα μας ολο­κλή­ρω­σε την τε­λευ­ταία της προ­πό­νη­ση πριν από το πα­σχα­λι­νό ρεπό που έδωσε ο Άρης Λυ­κο­γιάν­νης, με την διά­θε­ση ανε­βα­σμέ­νη και την ενέρ­γεια στα ύψη!

Εκ μέ­ρους του κ. Βα­σί­λη Κου­γιού, δεν έλει­ψαν οι γλυ­κές πα­σχα­λι­νές εκ­πλή­ξεις: τσου­ρέ­κια και σο­κο­λα­τέ­νια αυγά για όλη την ομάδα!

Μια γλυ­κιά νότα για να ξε­κι­νή­σει το διά­λειμ­μα με χα­μό­γε­λο. Καλή ξε­κού­ρα­ση και καλό Πάσχα σε όλους!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.