Ειδήσεις

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη στα εργοτάξια της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου και της Γέφυρας Αρχαγγέλου

Επίσκεψη στα εργοτάξια της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου και της Γέφυρας Αρχαγγέλου πραγματοποίησε την Τετάρτη, 9 Απριλίου, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κ. Γιάννης Μαχαιρίδης.

Τα δύο έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου είναι εντός του χρονοδιαγράμματός τους και, σύμφωνα με τον κ. Μαχαιρίδη, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε τα έργα να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν πριν από τις συμφωνημένες ημερομηνίες.
Ο Περιφερειάρχης τόνισε την ανάγκη τα έργα να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό ώστε διευκολυνθεί ο μεγάλος κυκλοφοριακός όγκος στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο.

Όσον αφορά στην γέφυρα Αρχαγγέλου, ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία σε σύντομο χρονικό διάστημα, όχι μεγαλύτερο από 20 ημέρες,

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου