Ειδήσεις

Δ. Τσίκκης: Άριστης ποιότητας το νερό στην τοπική κοινότητα Σορωνής

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρης Τσίκκης, αναφέρει τα εξής:

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες η ΔΕΥΑΡ κατάφερε να θέσει σε λειτουργία μια νέα γεώτρηση στην τοπική κοινότητα Σορωνής. Η ενέργεια αυτή είχε σαν αποτέλεσμα ν αποκατασταθεί σταδιακά η πίεση στο δίκτυο ύδρευσης.

Με αφορμή τα ανυπόστατα  δημοσιεύματα  και αναρτήσεις σε κοινωνικό μέσω δικτύωσης σχετικά με την ποιότητα του νερού η ΔΕΥΑΡ πήρε δείγματα  και έκανε νέες μικροβιολογικές αναλύσεις τα αποτελέσματα των οποίων υποδεικνύουν «Νερό πολύ καλής  ποιότητας και όλες οι τιμές είναι εντός των προβλεπομένων ορίων».

Οι αναλύσεις  σήμερα εστάλησαν στον πρόεδρο της τοπικής  κοινότητας κ. Σαββάκη Αντώνη και είναι στη διάθεση των δημοτών στο κοινοτικό κατάστημα Σορωνής.

Η ΔΕΥΑΡ διαβεβαιώνει  τους καταναλωτές ότι το νερό που παρέχει για κατανάλωση είναι αρίστης ποιότητας.

Επισημαίνεται ότι, οι καταναλωτές δεν πρέπει να  δίδουν βάση σε δημοσιεύματα που στηρίζονται σε εικασίες που  δημιουργούν λάθος εντυπώσεις και σπέρνουν τον πανικό χωρίς λόγο.
 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου