ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην τελική ευθεία το αποστραγγιστικό στο ενωσιακό γήπεδο

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
EPSD 21

Τον καλό καιρό των τε­λευ­ταί­ων ημε­ρών προ­σπα­θεί να αξιο­ποι­ή­σει το συ­νερ­γείο το οποίο ανά­λα­βε την κα­τα­σκευή του απο­στραγ­γι­στι­κού συ­στή­μα­τος στο ενω­σια­κό γή­πε­δο στο Κα­ρα­κό­νε­ρο.

Οι ερ­γα­σί­ες συ­νε­χί­ζο­νται ακα­τά­παυ­στα και βάσει των εκτι­μή­σε­ων των πα­ρα­γό­ντων της ΕΠΣΔ, αν οι και­ρι­κές συν­θή­κες πα­ρα­μεί­νουν στοι­χειω­δώς υπο­φερ­τές, σε πε­ρί­που μία εβδο­μά­δα θα είναι δυ­να­τόν να ξε­κι­νή­σει η υλο­ποί­η­ση της τε­λευ­ταί­ας φάσης του έργου, που δεν είναι άλλη από την το­πο­θέ­τη­ση στον αγω­νι­στι­κό χώρο συν­θε­τι­κού τά­πη­τα τε­λευ­ταί­ας γε­νιάς.

Η πα­ρα­πά­νω δια­δι­κα­σία θα διαρ­κέ­σει για πε­ρί­που τρεις εβδο­μά­δες, οπότε εκτός απρο­ό­πτου, το ανα­και­νι­σμέ­νο γή­πε­δο θα βρί­σκε­ται στη διά­θε­ση της Ένω­σης στα μέσα Μαρ­τί­ου.

Πά­ντως, ακόμα και η πι­θα­νό­τη­τα να υπάρ­ξει νέα κα­θυ­στέ­ρη­ση έχει πάψει να αγ­χώ­νει, δε­δο­μέ­νου πως στον ορί­ζο­νται δεν δια­φαί­νε­ται η πι­θα­νό­τη­τα οι ομά­δες που χρη­σι­μο­ποιούν τις ενω­σια­κές εγκα­τα­στά­σεις να κλη­θούν να ξε­κι­νή­σουν σύ­ντο­μα τις προ­πο­νή­σεις τους, οπότε δια­θέ­σι­μος χρό­νος υπάρ­χει πλέον αρ­κε­τός.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται, πως οι ερ­γα­σί­ες στους χώ­ρους του γη­πέ­δου της ΕΠΣΔ θα συ­νε­χι­στούν και μετά την ολο­κλή­ρω­ση αυτών στον αγω­νι­στι­κό χώρο.

Σειρά θα πάρει η ανα­καί­νι­ση των υφι­στά­με­νων απο­δυ­τη­ρί­ων (ο ανά­δο­χος του έργου έχει ήδη ανα­δει­χθεί), ενώ ο επό­με­νος με­γά­λος στό­χος είναι η το­πο­θέ­τη­ση σκε­πά­στρου στην εξέ­δρα, ώστε οι φί­λα­θλοι να απο­κτή­σουν τη δυ­να­τό­τη­τα να πα­ρα­κο­λου­θούν τους αγώ­νες με με­γα­λύ­τε­ρη άνεση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.