Πολιτιστικά

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύμης

Η Σύμη είναι ένα μικρό νησί των Δωδεκανήσων κοντά στη Ρόδο με σημαντική πολιτιστική κληρονομιά και πληθώρα επισκεπτών από πολλές χώρες του κόσμου.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύμης αποτελεί μέρος του καταξιωμένου Φεστιβάλ του Δήμου Σύμης και διοργανώνεται ως ανεξάρτητο γεγονός από ομάδα σινεφίλ.

Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύμης με χαρά ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει να δέχεται υποβολές ταινιών από κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο, των οποίων η προβολή θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι υποβολές των ταινιών θα γίνονται αποδεκτές μέχρι τις 31 Μαΐου και μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω των ιστοτόπων FilmFreeway ή Festhome. Δεχόμαστε ταινίες όλων των ειδών (εκτός από μουσικά βίντεο) στις ακόλουθες κατηγορίες:

1. Ταινίες μεγάλου μήκους (οποιαδήποτε ταινία άνω των 45΄)

2. Ταινίες μικρού μήκους (κάτω από 45΄)

3. Φοιτητικές ταινίες.

Λεπτομέρειες για τα τέλη υποβολής βρίσκονται στους παραπάνω ιστότοπους και κυμαίνονται από 6 έως 48 δολάρια, αναλόγως των περιστάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύμης, μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με τους διοργανωτές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση symifilmgroup@gmail.com

2019 – φωτογραφίες από μερικές ταινίες που έλαβαν βραβεία

Safari Park (σκηνοθέτης Michaël Massias) – Καλύτερη ταινία μεγάλου μήκους και Καλύτερη Σκηνοθεσία

Pink Taxi (σκηνοθέτης Γαβριήλ Αθανασίου) – Καλύτερη ταινία μικρού μήκους, Καλύτερη Ελληνική ταινία & Καλύτερη κωμωδία

Beloved (σκηνοθέτης Yaser Talebi) – Καλύτερη Φωτογραφία

Devils Dare (σκηνοθέτης – Αριστοτέλης Φ. Πετρίδης) – Καλύτερη Ταινία Τρόμου

LINKS Symi International Film Festival – www.symifilmfestival.com FilmFreeway – https://filmfreeway.com/SymiInternationalFilmFestival Festhome – https://festhome.com/festival/symi-international-film-festival

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου