Ο Χρυσόστομος Ψέλλας αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της ΕΠΣΔ που έγιναν την Παρασκευή.
Με αφορμή την επανεκλογή του, ο έμπειρος παράγοντας εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, στα σωματεία που με στήριξαν στις εκλογές της 9ης Φεβρουαρίου 2018 και με ανέδειξαν 1ο σε ψήφους στην Ε.Ε. της ΕΠΣΔ και για την ενεργή τους συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία.
Με τη δική σας στήριξη αντλούμε δύναμη για να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δωδεκανησιακού Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που τόσο αγαπάμε.
Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για εμένα προσωπικά, η εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπΌ μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά, τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ, κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, που για μια ακόμη φορά με τίμησε, εντάσσοντάς με στο ψηφοδέλτιο της ΄΄Ενωτικής Ποδοσφαιρικής Συμμαχίας Δωδεκανήσου΄΄ και δεσμεύομαι ότι θα είμαι συμπαραστάτης στο έργο του.
Ευχαριστώ θερμά, όλους τους συνυποψήφιούς μου και συγχαίρω όσους εκλέχθηκαν στην Ε.Ε. και την Εξελεγκτική Επιτροπή της ΕΠΣΔ. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για το κοινό συμφέρον των σωματείων της δύναμης της ΕΠΣΔ με επιμονή και εργατικότητα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον φίλο κ. Κωνσταντίνου Αθηνόδωρο, που αποτέλεσε την αιτία ενεργής ενασχόλησής μου με την ΕΠΣΔ, καθώς και για την έμπρακτη μέχρι τώρα στήριξή του στις προσπάθειές μας και είμαι σίγουρος ότι θα τον έχουμε συμπαραστάτη και σε αυτή τη θητεία.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς, Χρυσόστομος Ψέλλας»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ