ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ορφέας: Ευχές σε Λουκίσσα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΟΡΦΕΑΣ (2)

Ανα­κοί­νωση με την οποία εύχεται στον ποδο­σφαι­ρι­στή Βασίλη Λου­κίσσα και την σύζυγό του να τους ζήσει το νέο μέλος της οικο­γέ­νειάς τους, εξέδωσε ο Ορφέας.

Ανα­λυ­τικά:

«Το Δ.Σ., οι ποδο­σφαι­ρι­στές και το τεχνικό επι­τε­λείο του Α.Ο. Ορφέας, εύχο­νται στον αρχηγό της ομάδας μας Βασίλη Λου­κίσσα και την σύζυγό του Άννα Μαρία να τους ζήσει το νέο μέλος της οικο­γέ­νειάς τους.

Το αγοράκι που έφεραν στον κόσμο να έχει υγεία και να το καμα­ρώ­σουν όπως επι­θυ­μούν».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.