Ειδήσεις

Κατηγορείται ότι βίασε καμαριέρα στις τουαλέτες!

Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου ένας υπήκοος Αλβανίας, κάτοικος Κρεμαστής, που φέρεται να βίασε μια ημεδαπή καμαριέρα στις τουαλέτες ξενοδοχείου του Φαληρακίου!

Από τη διενεργηθείσα αστυνομική προανάκριση, τη μετέπειτα διενεργηθείσα κυρία ανάκριση, και ιδίως από τις εκθέσεις ένορκης εξέτασης των μαρτύρων, την ιατροδικαστική έκθεση καθώς και τις απολογίες των κατηγορουμένων, φέρεται να προέκυψαν τα ακόλουθα:
Την 14η Ιουλίου 2010 εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου μια κάτοικος Ρόδου και εξεταζόμενη ενόρκως ως μάρτυρας κατήγγειλε την τέλεση σε βάρος της αξιόποινης πράξης του βιασμού από τον Β. Γ. του Μ., η οποία έλαβε χώρα την 9η Ιουλίου 2010 και περί ώρα 12:30, στις τουαλέτες ξενοδοχείου του Φαληρακίου, στο οποίο εργαζόταν η ίδια ως καθαρίστρια και ο κατηγορούμενος ως μαραγκός.
Ειδικότερα, η γυναίκα κατέθεσε ενόρκως ότι ο κατηγορούμενος και σε προγενέστερο χρόνο περί τον ένα μήνα πριν, την είχε παρενοχλήσει και πάλι στο χώρο των τουαλετών του ξενοδοχείου, ωστόσο εκείνη είχε καταφέρει να τον αποφύγει. Για το περιστατικό αυτό, είχε ήδη απευθυνθεί άμεσα στην προϊσταμένη ορόφων του ξενοδοχείου καθώς και στον προσωπάρχη του ξενοδοχείου, οι οποίοι κάλεσαν τον κατηγορούμενο και του έκαναν συστάσεις.
Ο κατηγορούμενος φέρεται μάλιστα να παραδέχτηκε ενώπιον τους ότι προσέβαλε λεκτικά την γυναίκα και για το λόγο αυτό της ζήτησε ενώπιον τους συγγνώμη και το περιστατικό θεωρήθηκε τότε ως λήξαν.
Στη συνέχεια, την 9η Ιουλίου 2010 και περί ώρα 12:30, ενώ το θύμα καθάριζε τις τουαλέτες στο υπόγειο του ξενοδοχείου, ο κατηγορούμενος την ακολούθησε στον προθάλαμο των γυναικείων WC, την έσπρωξε με βία μέσα στο χώρο της τουαλέτας, της σήκωσε τη ρόμπα που φορούσε και κάμπτοντας την αντίστασή της, κατέβασε το εσώρουχό της και ήλθε παρά τη θέληση της σε συνουσία μαζί της.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πράξης, ουδείς εκ των πελατών του ξενοδοχείου εισήλθε στις τουαλέτες, ενώ όπως η ίδια κατέθεσε ενόρκως, μετά την τέλεση της πράξης, ο κατηγορούμενος απομακρύνθηκε από το σημείο και η ίδια παρέμεινε για να ολοκληρώσει τον καθαρισμό του χώρου των τουαλετών. Για το περιστατικό δεν μίλησε σε κανέναν άλλον πλην της κόρης της, αφού παρήλθαν τέσσερις ημέρες από την επέλευσή του, καθότι ένιωθε ντροπή για ό,τι είχε συμβεί.
Δύο μάρτυρες στις ένορκες καταθέσεις τους επιβεβαιώνουν τα ανωτέρω περί της προ μηνός παρενόχλησης που υπέστη η γυναίκα από τον κατηγορούμενο, ωστόσο, αναφορικά με το γεγονός του βιασμού ουδέν γνωρίζουν, καθώς η γυναίκα το εκμυστηρεύτηκε μόνο στην κόρη της.
Ο κατηγορούμενος, απολογούμενος αρνήθηκε την πράξη που του αποδίδεται, αποδέχτηκε ότι στο παρελθόν είχε γίνει μια παρεξήγηση μεταξύ του ιδίου και της γυναίκας και ισχυρίστηκε ότι την 9η Ιουλίου 2010 δεν την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέλησή της, καθώς ουδέν περιστατικό έλαβε χώρα εκείνη την ημέρα.
Σύμφωνα με ιατροδικαστική έκθεση κλινικής εξέτασης του ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου, η οποία διενεργήθηκε την 14η Ιουλίου 2010, δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός της, ενώ λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος που μεσολάβησε από το χρόνο του συμβάντος μέχρι και το χρόνο της εξέτασης κρίθηκε από τον ιατροδικαστή άσκοπη η αναζήτηση σπέρματος.

Στην έκθεσή του ο ιατροδικαστής καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν κατέστη δυνατή η απόδειξη πράξης συνουσίας προ πέντε ημερών, χωρίς ωστόσο και να αποκλείει την επέλευση συνουσίας προ πέντε ημερών.
Το γεγονός, δε, ότι η γυναίκα κατήγγειλε το γεγονός του βιασμού της μετά την παρέλευση πέντε ημερών από το χρόνο που συνέβη, κρίθηκε από το δικαστικό συμβούλιο λογικό επακόλουθο της ταραχής, του φόβου και της ντροπής που αισθανόταν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου