Αθλητικά

Ο.Φ. Ιεράπετρας: «Η πολιτεία έχει μία πολύ συγκεκριμένη υποχρέωση απέναντι στην S.L.2»

Ανακοίνωση-κάλεσμα στην πολιτεία να λήξει την ομηρία των ΠΑΕ, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών απευθύνει ο Ο.Φ. Ιεράπετρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Ελλάδα όπως και όλη η υφήλιος ζει στους ρυθμούς της πανδημίας του covid. Όμως ενώ όλοι γνωρίζουν πότε θα δουλέψουν και πότε θα κλείσουν, οι ομάδες της S.L.2 ζουν μια πρωτοφανή αβεβαιότητα όπου κάθε απόφαση έχει και ένα μισάνοικτο παράθυρο. Είτε αυτή η απόφαση αφορά το πρωτάθλημα είτε ακόμα και το Κύπελλο. Ένα τεράστιο ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ όλη η S.L.2.
Η ΠΑΕ Ο.Φ.Ι. όλο αυτό το διάστημα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να μπορούν να ζουν, να μπορούν να συντηρούνται, να μπορούν να κάνουν τις ατομικές προπονήσεις τους. Μην θεωρείτε υπερβολή τα παραπάνω εκτός κι αν δεν έχετε επίγνωση των παράπλευρων απωλειών της καραντίνας.
Ο Ο.Φ.Ι. λοιπόν κάνει ότι μπορεί. Όμως μέχρι πότε; Η πολιτεία έχει μία πολύ συγκεκριμένη υποχρέωση. Να σταματήσει την ασάφεια όσον αφορά την S.L.2. Να πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις, όποιες κι αν είναι αυτές. Φυσικά προτεραιότητα είναι η υγεία όλων μας και η καλύτερη άμυνα απέναντι στην πανδημία. Αλλά πρέπει και με κάποιο τρόπο να λήξει η ομηρία των ΠΑΕ, των προπονητών, των παικτών».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου