Σήμερα το πρωί θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Θανάση Πατινιώτη και Θοδωρή Τριποτσέρη στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΓΑΣ Ιάλυσος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου για την 7η αγωνιστική της Football League.
Οι ποδοσφαιριστές παραμένουν εξαιρετικά αμφίβολοι, καθώς συνεχίζουν τις θεραπείες έπειτα από τους τραυματισμούς τους, ο μεν Πατινιώτης στους προσαγωγούς ο δε Τριποτσέρης στον δικέφαλο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, καθώς ο Νίκος Καραμπετάκης εφόσον δεν είναι στο 100% της ετοιμότητάς τους δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή τους υπό τον φόβο υποτροπής των τραυματισμών τους.
Σίγουρα εκτός πλάνων του έμπειρου τεχνικού θα είναι οι Μιχάλης Φράγκος και Αργύρης Μπαρέτας που συνεχίζουν τις θεραπείες και το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ όπως όλα δείχνουν μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα δοκιμάσουν να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των «τοξοβόλων» συνεχίστηκε χθες το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο» με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί στον ίδιο χώρο, με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η αποστολή του ΓΑΣ Ιάλυσος θα αναχωρήσει για τον Βόλο, μέσω Αθηνών, το απόγευμα του Σαββάτου, αεροπορικώς.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ