Η Ασπίδα Σαλάκου και ο Α.Σ. Τήλος είναι οι δύο πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην 2η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Κώστα Ζουρούδη χρειάστηκαν την διαδικασία των πέναλτι για να κάμψουν την αντίσταση του Πολυβώτη, επικρατώντας με σκορ 5-4, καθώς το τέρμα που πέτυχαν στο 65ο λεπτό με τον Τσαλίκη, ακυρώθηκε για οφ σαιτ.
Η διαδικασία των πέναλτι: Παστός 1-0, Καρακωνσταντής 1-1, Μπιλιάς 2-1, Σφακιανός Ι. 2-2, Σαράντης 3-2, Σφακιανός Α. 3-3, Γιορδαμνής 4-3, Καλογηράτος 4-4, Τσαλίκης 5-4, Φωτείνης απέκρουσε ο Κοντογιάννης.
Οι συνθέσεις:
Ασπίδα Σαλάκου: Κοντογιάννης, Αρφαράς, Γιορδαμνής, Μπιλιάς, Λολάκης ( 90ο Χατζηγιαννάκης), Παστός, Καρασάββας ( 70ο Φλεβάρης), Σαράντης, Τσαλίκης, Ντερομενάι ( 62ο Ζερβός), Κοκκάρης.
Πολυβώτης: Ορσάρης ( 78ο Καλογηράτος), Χαρτοφύλλης Π.(59ο Κακαζιάνης), Κωνσταντίνου, Καρακωνσταντίνου, Σφακιανός Α., Χασαπλαδάκης ( 90ο Χαρτοφύλλης Ν.), Καραγιάννης, Φωτείνης, Σφακιανός Ι., Χατζηνικολάου, Κακκιάς.
Ο Α.Σ. Τήλος από την πλευρά του επιβλήθηκε με σκορ 2-0, μέσα στο γήπεδο Φανών, με αντίπαλο τον τοπικό Ακουσίλαο.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τέρμα του «συνήθους υπόπτου» Μερκούρη Μόσχου στο 28ο λεπτό.
Οι Τηλιακοί «κλείδωσαν» την νίκη- πρόκριση στο 51ο λεπτό, όταν ο Ηρακλής Σακελλάρης έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις :
Ακουσίλαος: Καρανικόλας ( λ.τρ 60ο Ερωτόκριτος), Πατάκας, Ντελλάκης, Χειμωνέττος, Κουτσουμπάρης, Σάββενας ( 75ο Καβουκλής), Συμεωνίδης, Παπανικολάκης, Κουντουράκης, Μπαδιεριτάκης ( 72ο Παντελίδης), Μαγγάνης.
Α.Σ. Τήλος: Κωστής, Βασιλόπουλος, Ρούκο, Σακελλάρης Κ., Κωστίδης, Χριστοφής, Νικολής, Αγγελιδάκης ( 80ο Γερογιάννης), Μόσχου ( 86ο Ξύπας), Σακελλάρης Η., Οίκουτας.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στην 2η φάση του Κυπέλλου, η Ασπίδα Σαλάκου θα υποδεχθεί την ΑΕΡΑ, ενώ ο Α.Σ. Τήλος θα φιλοξενήσει την Ρόδο σε ένα ιστορικό παιχνίδι για το νησί της Τήλου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ