Ειδήσεις

Στη Λέρο Δόκιμοι Σημαιοφόροι του Λιμενικού Σώματος

Σαράντα Δόκιμοι Σημαιοφόροι του Λ.Σ. αναμένεται να πραγματοποιήσουν επίσκεψη στη Λέρο τον Οκτώβριο και συγκεκριμένα στις 11 – 12 και 18 -19 , σύμφωνα με έγγραφο του Λιμεναρχείου προς τις υπηρεσίες του Δήμου του νησιού.

“Συνεχεία τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, σας γνωρίζουμε ότι το διήμερο 11- 12/10/2014 θα μεταβούν στη ν. Λέρο 40 Δόκιμοι Σημαιοφόροι Λ.Σ. μετά των Αξιωματικών συνοδών τους. Οι ανωτέρω επιθυμούν να πραγματοποιήσουν επίσκεψη το Σάββατο 11-10-2014 και περί ώρα 12:00 στο Πολεμικό Μουσείο Μερικιάς και την Κυριακή 12-10-2014 περί ώρα 11:30 στην Παναγιά του Κάστρου.

Σχετική επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί από ισάριθμους Δοκίμους και το διήμερο 18-19/10/14.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εαν τις ανωτέρω ημερομηνίες και ώρες υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης στους προαναφερθέντες χώρους. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας, καθώς θεωρούμε ότι οι αυριανοί Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές τόσο της νήσου Λέρου όσο και της ιστορικής κληρονομιάς αυτής”.

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ

ΛΣ ΜΠΙΛΛΗΡΗΣ ΣΑΚ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου