Ειδήσεις

Ενισχύεται η ακαδημαϊκή κοινότητα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιου ενισχύεται στο ακαδημαϊκό του προσωπικό καθώς τρεις πρώην πρυτάνεις κορυφαίων ελληνικών πανεπιστημίων θα εργάζονται ως επισκέπτες καθηγητές.  Πρόκειται για τους καθηγητή Γιάννη Μυλώπουλο πρώην πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, καθηγητή Πάρη Τσάρτα πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου και καθηγητή Θόδωρο Παπαθεοδώρου πρώην πρύτανη Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Πρώην Υφυπουργό Παιδείας της Ελλάδας.
Και οι τρεις πρώην πρυτάνεις έχουν σημαντικό ερευνητικό και διδακτικό έργο, με διεθνής διακρίσεις και έτσι είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσουν με την παρουσία και το ρόλο τους στην προώθηση της κοινωνίας της γνώσης.  Παράλληλα οι φοιτητές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή μέσω των μαθημάτων, των εργαστηρίων και των σεμιναρίων με τους διακεκριμένους επιστήμονες,  ενισχύοντας έτσι τις ατομικές, επαγγελματικές και μαθησιακές τους γνώσεις.
Το  Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διασφαλίζοντας συνεργασία  προσωπικοτήτων αυτής της εμβέλειας, έχει ως στόχο να εμπεδώσει στους φοιτητές του και γενικότερα στην κοινωνία τις αρχές της καινοτομίας και της αριστείας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου