Το περασμένο Σάββατο ο Κλεόβουλος είχε προγραμματίσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με αντίπαλο τους Ατρόμητους Ρόδου.
Η φιλική αναμέτρηση, ωστόσο, δεν έγινε, έπειτα από απόφαση της ομάδας της πόλης μας και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αλλάξει ο προγραμματισμός των Λινδιακών.
Πλέον ο προπονητής Δημήτρης Δογιάμας επιθυμεί την διεξαγωγή φιλικήςαναμέτρησης για το Σάββατο 11 Αυγούστου, γι’ αυτό και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.
Μέχρι στιγμής η αναζήτηση του έμπειρου τεχνικού δεν έχει φέρει αποτέλεσμα, όμως είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να βρει αντίπαλο. Στην περίπτωση που τελικά δεν βρεθεί ομάδα, που είναι και το πιθανότερο, τότε θα διεξαχθεί κανονικά προπόνηση στο γήπεδο της Λίνδου.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες σε εντατικούς ρυθμούς, με τον Δημήτρη Δογιάμα να επικεντρώνεται σε φυσικής κατάστασης και λίγες ασκήσεις τακτικής, όλες με την χρήση μπάλας.
Το ευχάριστο στο στρατόπεδο των Λινδιακών είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο, υπάρχουν απουσίες ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ενδεχόμενο για την περαιτέρω μετεγγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ωστόσο, οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι εφόσον οι Λινδιακοί εντοπίσουν κάποια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ