Αποφασισμένος να παρουσιαστεί ο ΓΑΣ Ιάλυσος πανέτοιμος από την πρώτη κιόλας αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, είναι ο προπονητής του συλλόγου Μάρκος Στεφανίδης.
Ο έμπειρος τεχνικός ανεβάζει καθημερινά τους ρυθμούς του προγράμματος και την εβδομάδα που διανύουμε έχει… βγάλει το λάδι στους ποδοσφαιριστές του με συνεχόμενες διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα.
Συγκεκριμένα, πρωί και απόγευμα προπονήθηκαν οι «τοξοβόλοι» την Τρίτη και χθες, ενώ διπλή προπόνηση περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα στο «Οικονομίδειο». Στις μονές προπονήσεις θα επιστρέψουν την Παρασκευή οι αθλητές του συλλόγου, με το πρόγραμμα να διεξάγεται το πρωί.
Τα πρωινά ο Μάρκος Στεφανίδης ρίχνει το βάρος στο «χτίσιμο» της φυσικής κατάστασης, ενώ τα απογευματινά προγράμματα περιλαμβάνουν πολλές ασκήσεις με μπάλα, πάνω στην αμυντική και επιθετική τακτική, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία.
Το ευχάριστο στο στρατόπεδο των «τοξοβόλων» είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς και όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν κανονικά σε όλες τις προπονήσεις, από την αρχή της προετοιμασίας.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι το Σάββατο ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Φοίβο Κρεμαστής στο «Οικονομίδειο» (17:00).

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ