ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η «Anubis Κ9» με τους εκπαιδευμένους σκύλους στην Κάρπαθο, για τον 55χρονο Άγγλο αγνοούμενο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΑΡΠΑΘΟΣ

Στην Κάρ­πα­θο βρί­σκο­νται από το πρωί της Τρί­της μέλη της ομά­δας «Anubis K9» με τους ει­δι­κά εκ­παι­δευ­μέ­νους σκύ­λους, προ­κει­μέ­νου να συμ­βά­λουν στις έρευ­νες για τον αγνο­ού­με­νο 55χρονο Άγγλο.

Ο 55χρο­νος αγνο­εί­ται από την Πα­ρα­σκευή 27 Ιου­νί­ου και παρά τις έρευ­νες που έχουν γίνει μέχρι στιγ­μής από την Πυ­ρο­σβε­στι­κή και την Αστυ­νο­μία, δεν έχει βρε­θεί.

Κά­τοι­κος της πε­ριο­χής Δια­φα­νιού είδε τον αγνο­ού­με­νο το με­ση­μέ­ρι της Πα­ρα­σκευ­ής, στο Τρί­στο­μο να φω­το­γρα­φί­ζει την πε­ριο­χή με το κι­νη­τό του τη­λέ­φω­νο. Ζή­τη­σε πλη­ρο­φο­ρί­ες για τον τρόπο, με τον οποίο θα οδη­γεί­το Νο­τιό­τε­ρα προς την πε­ριο­χή Βρου­κού­ντα δια της πε­ριο­χής Λα­χα­μί­τη. Όλες αυτές οι πε­ριο­χές, αλλά και η πέριξ θα­λάσ­σια έχουν ελεγ­χθεί λε­πτο­με­ρώς από τις Δυ­νά­μεις που επι­χει­ρούν όλες αυτές τις ημέ­ρες.Ση­μειώ­νε­ται πως την εξα­φά­νι­σή του ανέ­φε­ρε ιδιο­κτή­τρια της κα­τοι­κί­ας που ενοι­κί­α­ζε μόνος του ο Άγ­γλος του­ρί­στας.

Στο νησί βρί­σκο­νται ήδη η πρώην σύ­ζυ­γός του, ο γιος και ο γα­μπρός του. Ο Άγ­γλος του­ρί­στας, είχε έρθει για πρώτη φορά στο νησί.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες του Zougla.gr, η Anubis βρί­σκε­ται στο νησί με δύο ει­δι­κά εκ­παι­δευ­μέ­να Μα­λι­νουά, τα οποία έχουν την δυ­να­τό­τη­τα τα εντο­πί­ζουν νε­κρούς και αν­θρώ­πι­να

Πηγή: zougla.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.