Την απάντηση της ΕΠΣΔ επί του αιτήματός τους να εξαιρεθεί η ομάδα τους από την υποχρέωση να χρησιμοποιεί γήπεδο με φυσικό χόρτο ή συνθετικό τάπητα, περιμένουν οι παράγοντες του Ατρόμητου Διμυλιάς, προκειμένου να αποφασίσουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο το συγκρότημα του Γιώργου Μυλωνά.
Το σχετικό έγγραφο βρίσκεται στα γραφεία της διοργανώτριας από την περασμένη εβδομάδα και λογικά, η οριστική απόφαση θα ληφθεί στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση των μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας. Αν είναι αυτή στην οποία ελπίζουν οι άνθρωποι του Ατρόμητου, η ομάδα θα κατέλθει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας όπως έχει το δικαίωμα να κάνει, διαφορετικά δεν θα διστάσει να συνεχίσει στη Γ’, δεδομένου πως αδιαπραγμάτευτος όρος για την επιβίωσή της έχει τεθεί η επιστροφή στη φυσική της έδρα.
Ταυτόχρονα, οι Διμυλιανοί ελπίζουν πως σύντομα θα έχουν θετικά νέα και από το μέτωπο της προσπάθειάς τους να απαλλαγούν μία και καλή από τον πονοκέφαλο του γηπεδικού, κάτι που εξαρτάται από την -το συντομότερο- υλοποίηση της υπόσχεσης για εγκατάσταση συνθετικού τάπητα.
Σημειώνεται πως είτε η ΕΠΣΔ ανάψει το «πράσινο φως», είτε εν τέλει «φρενάρει» τον Ατρόμητο, μη αφήνοντάς του τα περιθώρια να αγωνιστεί στη Β’ κατηγορία, διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές θα αντιμετωπίσουν τα όσα τους ξημερώσουν ενωμένοι. Ο πρόεδρος Στέργος Σαρικάς έχει να το λέει για την απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των παικτών να ακολουθήσουν πιστά τις όποιες αποφάσεις της διοίκησης, στάση την οποία ερμηνεύει ως την απόδειξη της ποιότητας των σχέσεων στο εσωτερικό της ομάδας, όπως και ως εγγύηση για μελλοντικές αγωνιστικές επιτυχίες.
Κράτησε Φράγκο
Στον Ατρόμητο Διμυλιάς θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Φανούρης Φράγκος.
Τον 21χρονο ακραίο επιθετικό συνοδεύουν οι ευχές της διοίκησης για μία καλή σεζόν, μακριά από τραυματισμούς.
Προσεχώς… Άγιος Σουλάς
Στον Άγιο Σουλά θα ανοίξει ο κύκλος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Ατρόμητου, πάντα εφόσον δεν υπάρξουν απρόοπτα λόγω κορωνοϊού.
Το πρώτο στέκι του σωματείου θα ανοίξει στις 21 ή στις 22 Ιουλίου και αργότερα θα μεταφερθεί στο γήπεδο της Διμυλιάς.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ