Τοπικές Ειδήσεις

Προσφορές από επιχειρήσεις και συλλόγους για τις ανάγκες του προγράμματος παροχής συσσιτίου

Με βαθύ αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, για ακόμη μια φορά τα Ξενοδοχεία Ρόδου Γ.Β. Καραγιάννης Α.Ε. ¨THE IXIAN GRAND¨ προσέφεραν μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας για το πρόγραμμα παροχής συσσιτίου του Επιχειρησιακού Προγράμματος « Νότιο Αιγαίο 2014-2020» ,του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου.

Επίσης, η Κοινότητα Αεροσφαίρισης Ρόδου Κ.ΑΣ., σε συνεργασία με τους Συλλόγους Αεροσφαίρισης Ρόδου, Λειβαδιάς και Ρεθύμνου R.A.C. Action, παρέδωσε σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας και ψαρικών. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του συσσιτίου από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αεροσφαίρισης Ρόδου Κ.Α.Σ. κ. Χατζηχριστοδούλου Σάββα και μέλη του Δ.Σ., στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας – Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Γεώργιο – Ευθύμιο Τριάντο.

Τέλος η ΧΕΝ Ρόδου με αντιπροσωπία αποτελούμενη από την Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μουτάφη Δέσποινα, την Ταμεία κ. Ζαννετίδη Φλωρεντία και τη Γραμματέα κ. Ντίλλη Φλώρα, παρέδωσαν δωροεπιταγές για την αγορά τροφίμων ώστε να καλυφθούν ανάγκες του συσσιτίου εις μνήμη Κων/νου Χανδακάρη, πατέρα της Αντιπροέδρου του Δ.Σ. ΧΕΝ Ρόδου κ. Πόπης Χανδακάρη και εις μνήμη Ελευθερίου Τάσσου, πατέρα του μέλους του Δ.Σ. ΧΕΝ κ. Βίκης Λεριά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου