ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κι άλλο αίμα στην άσφαλτο – Νεκρός 62χρονος σε τροχαίο δυστύχημα

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ασθενοφορο

Ακόμα ένα τρο­χαίο δυ­στύ­χη­μα στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας συ­μπο­λί­της μας, συ­γκλο­νί­ζει τη Ρόδο. Στη 1.30 σή­με­ρα τα ξη­με­ρώ­μα­τα, ο 62χρο­νος Μι­χά­λης Ορ­φα­νός οδη­γώ­ντας την υπ’ αριθ. ΡΥΝ-0229 δί­κυ­κλη μο­το­σι­κλέ­τα του, μάρ­κας PIAGGIO, επί της επί της Ε.Ο. Πα­στί­δας Με­σα­να­γρού με κα­τεύ­θυν­ση από Πα­στί­δα προς Μα­ρι­τσά, εξε­τρά­πη δεξιά της πο­ρεί­ας του κι ανε­τρά­πη στο οδό­στρω­μα με απο­τέ­λε­σμα τον θα­νά­σι­μο τραυ­μα­τι­σμό του.

Στο ση­μείο προ­σήλ­θε ασθε­νο­φό­ρο του ΕΚΑΒ, το πλή­ρω­μα του οποί­ου πα­ρέ­λα­βε τον άτυχο 62χρονο για το Γε­νι­κό Νο­σο­κο­μείο Ρόδου όπου όμως δια­πι­στώ­θη­κε ο θά­να­τός του.

Επι­πλέ­ον στο ση­μείο εντο­πί­στη­κε γδάρ­σι­μο του οδο­στρώ­μα­τος συ­νέ­πειά της εκτρο­πής του δι­κύ­κλου και δεν βρέ­θη­κε αυ­τό­πτης μάρ­τυ­ρας. Λή­φθη­κε δείγ­μα αί­μα­τος για πε­ριε­κτι­κό­τη­τα αλ­κο­ό­λης και πα­ραγ­γέλ­θη­κε νε­κρο­ψία – νε­κρο­το­μή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.