Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αστέρας Μασάρων, ενημέρωσε ότι η δεύτερη συνάντηση του Δ.Σ. στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και προσεχώς θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των προσώπων που θα πλαισιώσουν την διοίκηση.
Παράλληλα, οι Μασαρενοί, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Νίκο Ψαρό, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής στις Ακαδημίες του συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, η δεύτερη προγραμματισμένη συνάντηση του Δ.Σ. του Αστέρα Μασάρων με μέλη και φίλους του σωματείου στο γήπεδο του Αστέρα Μασάρων. Την Δευτέρα στις 6:00μ.μ, στον ίδιο χώρο, θα γίνει το διοικητικό συμβούλιο, σε συνεργασία με όσους αποφασίστηκε, να πλαισιώσουν την υπάρχουσα διοίκηση, για να ξεκινήσουν να υλοποιούνται οι προτάσεις, που συζητήθηκαν στις δύο προηγούμενες συναντήσεις. Οι αποφάσεις και τα ονόματα των μελών, που θα πλαισιώσουν την διοίκηση, θα ανακοινωθούν μετά το διοικητικό συμβούλιο.
Το Δ.Σ. του Αστέρα Μασάρων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Νίκο Ψαρό στα τμήματα των Ακαδημιών του σωματείου. Του ευχόμαστε υγεία και μία δημιουργική ποδοσφαιρική χρονιά».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ