Ειδήσεις

Την επάνδρωση του Αστυνομικού Τμήματος ζητεί ο Δήμαρχος Σύμης

Λ.Παπακαλοδούκας

Την έντονη διαμαρτυρία του, για την έλλειψη προσωπικού στον τομέα ελέγχου της visa, εκφράζει με επιστολή του προς τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ο Δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας.
Αφορμή αποτέλεσε η ακύρωση του κατάπλου κρουαζιεροπλοίου με 700 επιβάτες, λόγω προβλήματος στον τομέα ελέγχου.
«Επειδή δεν έχουμε την πολυτέλεια να διώχνουμε τουρίστες από το νησί μας για κανένα λόγο, ευελπιστούμε ότι η λύση θα δοθεί σύντομα από εσάς και θα αρθούν άμεσα όλες εκείνες οι δυσχέρειες που παρακωλύουν στην παρούσα φάση την ομαλή διεξαγωγή των πολύ σημαντικών υπηρεσιών που παρέχει η ελληνική αστυνομία» αναφέρει στην επιστολή του ο δήμαρχος Σύμης ζητώντας την επάνδρωση του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης με το κατάλληλο προσωπικό.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.