Τοπικές Ειδήσεις

Μέτρα Πρόληψης για τον κορωνοϊό από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου

Ο κ. Γιώργος Τριάντος, αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής ενημερώνει ότι σε συνέχεια των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για τον κορωνοϊό τα ΚΑΠΗ και τα ΚΗΦΗ του Δήμου Ρόδου θα παραμείνουν κλειστά για τέσσερις εβδομάδες. Επισημαίνεται ότι η οδηγία αφορά για 2 βδομάδες την ακύρωση όλων των σχολικών εκδρομών και την διοργάνωση των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών. Αναφορικά με τη λειτουργία των σχολείων συνεχίζεται η προληπτική, ανάλογα με την εμφάνιση κρουσμάτων, και όχι η οριζόντια αναστολή τους.

Παράλληλα, το ίδιο διάστημα θα λειτουργήσει Περίπτερο στην πλατεία Κύπρου στελεχωμένο με νοσηλεύτριες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, για την ενημέρωση του κόσμο για τα μέτρα πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του κορωνοϊού.

Ο Δήμος Ρόδου βρίσκεται σε τακτική επαφή και συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και όλους τους συναρμόδιους φορείς και σε διαρκή εγρήγορση, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου