Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν τις ποινές στους ποδοσφαιριστές. Ταυτόχρονα η Π.Ε. γνωστοποίησε ότι η καταγγελία του Α.Σ. Τήλος για το παιχνίδι με τον Άγιο Ισίδωρο, τίθεται στο αρχείο.
Αναλυτικά:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Α.Ε. Κατταβιάς- Άρης Αρχαγγέλου στις 25/02 (20η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Κατταβιάς, N. Kuci, ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. Ι του Π.Κ.).
Πολύστρατος- Αστέρας Μασάρων στις 04/03 (16η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Πολύστρατου, Αλή Μπουμπουλάκη, ποινή τριών αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ για βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (άρθρο 10’ παρ. 1γ’ και άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Ταξιάρχης Αρχαγγέλου- Ατρόμητοι Αγίου Ισιδώρου στις 04/03 (16η αγωνιστική- Εφηβικό)
Στον ποδοσφαιριστή των Ατρόμητων Αγίου Ισιδώρου, Ν. Ψύχα, ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή στον διαιτητή (διαμαρτυρία), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. Ι του Π.Κ.).
Άγιος Γεώργιος- Πολυβώτης στις 02/03 (16η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Αγίου Γεωργίου,Tr. Zoltan , ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. Ι του Π.Κ.).
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι τις 10/04/2018 (άρθρο 23’ παρ. 2’ του Π.Κ.).
Άγιος Ισίδωρος- Α.Σ. Τήλος στις 16/02 (13η αγωνιστική)
Η καταγγελία του σωματείου του Α.Σ. Τήλος ως προς τη συμπλήρωση του Φ.Α. και έπειτα από τις διευκρινήσεις των διαιτητών και του παρατηρητή διαιτησίας και αγώνος, τίθεται στο αρχείο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ