Αθλητικά

Πρόσκληση σε Zinojinovic και Tsvetkov για το ITF Senior της Ρόδου!

Θετικότατοι να επισκεφθούν τη Ρόδο κατά τη διάρκεια του ITF senior, είναι ο «θρύλος» της Σερβίας και μέλος του ΔΣ του Davis Cup, Slobodan Zinojinovic και ο πρόεδρος της βουλγαρικής ομοσπονδίας και μέλος του ΔΣ της ITF, Stefan Tsvetkov.

Σε πρόταση που έγινε από τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Χρήστο Μούρτζιο, ο “Bobo” δήλωσε πως θα προσπαθήσει να έρθει και να χτυπήσει την εναρκτήρια μπάλα του τουρνουά.

Σύμφωνα με τον έφορο αγωνιστικού, κ. Γ. Αθαναιλίδη, αν οι δύο ισχυροί άνδρες επισκεφθούν το νησί μας, οι προοπτικές που ανοίγονται είναι τεράστιες.

Στο γεύμα που παρατέθηκε στην ελληνική αποστολή από τον πρόεδρο Tsvetkov, συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας των χωρών της νοτιοανατολικής Ευρώπης μέσω αγώνων, επιμόρφωσης προπονητών, εκμετάλλευσης των ελληνικών εγκαταστάσεων λόγω των καλών καιρικών συνθηκών όλο το χρόνο κλπ. Είναι γεγονός ότι η Ρόδος είχε σημαντικό λόγο στη συζήτηση καθώς ικανοποιεί πολλές παραμέτρους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου