Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν, αλλά και τίμησαν με την παρουσία τους στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.
Αναλυτικά:
«Ο πρόεδρος και η Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στα μέλη που τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της πίτας μας.
Επίσης ευχαριστεί τον εκπρόσωπο της ΕΠΣΔ κ. Χρυσόστομο Ψέλλα, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών κ. Νίκο Χρυσανθή και το μέλος του Τ.Ο.Δ. κ. Χαράλαμπο Λάμπρου καθώς και τους εκπροσώπους του Α΄ και Β΄ βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης κ.κ. Μιχάλη Μπαριανάκη, Κάλλιστο Διακογεωργίου, Δημήτρη Τσοπανάκη, Χαρούλα Γιασιράνη, Στέφανο Κυριαζή που έδωσαν το ΄΄παρών΄΄ στην εκδήλωση μας.
Ακόμα ευχαριστούμε τους χορηγούς για τα δώρα που πρόσφεραν για την λαχειαγορά μας και είναι οι παρακάτω:
Μιχάλης Βεργωτής( κατάστημα ρολόϊ-κόσμημα-δώρο), Γιάννης Χατζησταμάτης (κατάστημα αθλητικών Αφάντου), Γιώργος Τύρελης (μπουτίκ VERO), Καραμαρίας Μπάμπης (κομμωτήριο-κουρείο), Βασίλης Καλούδης (κρεοπωλείο), Μπίλης service (συνεργείο αυτοκινήτων), Κλεάνθης Παπασταμάτης (κατάστημα αθλητικών), Παναγιώτης Διακοφώτης (κινητή τηλεφωνία), Παντελής Μιχαλάκης (κατάστημα ρολογιών), Καφετέρια DAILY ( Τάκης και Φάνης Δημητρίου), Ψυλλάκης Τάσος (ταβέρνα Κοσκινού), ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ, Πιτσαρία ΓΟΝΔΟΛΑ. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το μέλος της Ε.Ε. Αξιώτη Νώντα για την προσφορά της βασιλόπιτας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ