Ένα από τα δυσκολότερα εκτός έδρας παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα δώσει το Σάββατο ο Ηρακλής Μαριτσών, καθώς θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Αφάντου από την τοπική ΑΕΡΑ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.
Οι «πράσινοι» μετά την νίκη τους σε βάρος του Νικαγόρα, θέλουν να αποσπάσουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους βοηθήσει να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά .
Φυσικά γνωρίζουν ότι το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, καθώς η ΑΕΡΑ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση στο τελευταίο διάστημα, έχοντας στα υπέρ και τον παράγοντα έδρα.
Η αναμέτρηση γίνεται ακόμα δυσκολότερη λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Μαριτσενοί, καθώς ο Κώστας Πάττας δεν υπολογίζει στους τραυματίες Φελεσάκη και Φελεγκάκη, τον τιμωρημένο Τσαλώλη, αμφίβολος είναι ο Ζάζας, ενώ αναμένονται και απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με τον έμπειρο τεχνικό να γνωρίζει το πρωί του Σαββάτου σε ποιους ποδοσφαιριστές θα μπορεί να στηριχτεί, προκειμένου ο Ηρακλής να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία των Μαριτσενών, ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο του συλλόγου. Ο Κώστας Πάττας μετά από το καθιερωμένο ζέσταμα, έδωσε εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες, με την προπόνηση να ολοκληρώνεται με οικογενειακό διπλό, μικρής διάρκειας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ