Με τρίωρες στάσεις εργασίας για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας από Τετάρτη 08/01 έως και Παρασκευή 31/01/2025, θα κινηθεί η ΟΛΜΕ το μήνα Ιανουάριο.
Όπως αναφέρει το ΔΣ της ομοσπονδίας πρόκειται για υλοποίηση της απόφασης της ΓΣ Προέδρων των ΕΛΜΕ (11-02-23), στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23, και αφορά την παρακολούθηση μαθημάτων από αξιολογητές κλπ.
Πηγή: ertnews.gr








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.