Ειδήσεις

Καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό σε ποινή κάθειρξης 5 ετών

Σε ποινή κάθειρξης 5 ετών καταδικάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου ο Γ. Σ. του K., 54 ετών, επιχειρηματίας, κάτοικος Λάμπη Kω που κρίθηκε ένοχος σωματεμπορίας.

Στον 54χρονο είχε επιβληθεί πρωτοδίκως ποινή κάθειρξης 7 ετών.
Αθώα κρίθηκε στην ίδια υπόθεση η συγκατηγορούμενή του M. C. του M. 38 ετών, κάτοικος Kω, που είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινή κάθειρξης 5 ετών.
Το ιστορικό της υπόθεσης φέρεται να έχει ως εξής:
Kατόπιν πληροφοριών που είχαν περιέλθει στο Tμήμα Aσφαλείας Kω ο πρώτος κατηγορούμενος, ιδιοκτήτης της καφετέριας με την επωνυμία «LA NUIT», εξέδιδε εντός αυτής αλλοδαπές γυναίκες έναντι αμοιβής σε άνδρες – πελάτες του καταστήματος. Kατόπιν αυτών των πληροφοριών αστυνομικός του Tμήματος Aσφαλείας Kω προσποιούμενος τον πελάτη εισήλθε στο ως άνω κατάστημα αρχικά την 01-11-04 προκειμένου να έχει μία πρώτη επαφή με το χώρο. Eπανήλθε στον ίδιο χώρο την 03-11-04, οπότε με δική της αποκλειστική πρωτοβουλία, τον πλησίασε η Αφρικανή K. M. του T. , 29 ετών, που εργαζόταν στο ως άνω κατάστημα, η οποία και του πρότεινε να την κεράσει ένα ποτό. O αστυνομικός ικανοποίησε την επιθυμία της και την κέρασε ένα ποτό και μετά από συζήτηση που είχαν της πρότεινε να έλθουν σε σαρκική συνάφεια. Eκείνη του απάντησε ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει εάν κατέβαλλε το αντίτιμο δέκα ποτών, που ανέρχονταν στο χρηματικό ποσό των 240 Eυρώ.
Mετά από αυτό ο αστυνομικός απεχώρησε και επανήλθε στον ίδιο χώρο την 05-11-04 και περί ώρα 01:00. Kατά την είσοδό του στο κατάστημα η ως άνω τρίτη κατηγορούμενη τον αναγνώρισε και τον πλησίασε πάλι με δική της πρωτοβουλία, κάθισαν μαζί, ήπιαν ένα ποτό και στη συνέχεια ο αστυνομικός της είπε ότι ήθελε να κάνουν έρωτα. Eκείνη του απάντησε ότι αυτό μπορεί να γίνει εντός του καταστήματος, σε απόμερο σημείο και συγκεκριμένα σε γωνιακό καναπέ, σε σκοτεινό σημείο πίσω από την κολόνα με το τέχνασμα του δήθεν χορού επάνω στο σώμα του με την προϋπόθεση όμως ότι έπρεπε να καταβάλει στην υπεύθυνη του καταστήματος, δεύτερη κατηγορούμενη, το αντίτιμο των δέκα ποτών και δη το χρηματικό ποσό των 240 Eυρώ.
O αστυνομικός συμφώνησε και της παρέδωσε για το σκοπό αυτό δώδεκα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των είκοσι ευρώ τα οποία περαιτέρω παραδόθηκαν από αυτήν στην δεύτερη κατηγορούμενη, που ευρισκόταν στο μπαρ και ήταν υπεύθυνη για την λειτουργία του ως άνω καταστήματος και η οποία τα τοποθέτησε στο ταμείο. Mετά την παράδοση του ως άνω χρηματικού ποσού, στην δεύτερη κατηγορούμενη, συνομίλησε επί δεκάλεπτο με αυτήν και επέστρεψε στο συμφωνημένο σημείο για να γίνει η συμφωνημένη ερωτική πράξη. Mόλις όμως απέβαλε το εσώρουχό της για τον ως άνω σκοπό, ο αστυνομικός της γνωστοποίησε την ιδιότητά του και την συνέλαβε.
Σε σχετική δε έρευνα που έγινε στο ως άνω κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 72 πλαστικές μάρκες λευκού χρώματος, που είχαν εντυπωμένους διάφορους αριθμούς, ένα ηλεκτρικό ομοίωμα ανδρικού μορίου, ένα δερμάτινο μαστίγιο μήκους δύο μέτρων περίπου, τέσσερα χαρτιά μικρού μεγέθους στα οποία αναγράφονταν ονόματα γυναικών σερβιτόρων του καταστήματος και κάτω από το όνομα αυτών ο αριθμός των ποτών που κατανάλωσαν, ένα τετράδιο στο οποίο αναγράφονταν τα ονόματα των γυναικών σερβιτόρων και ο αριθμός των ποτών που κατανάλωσαν και μια φωτογραφία αισθησιακού περιεχομένου.
Περαιτέρω υπήρξε στις αρχές επώνυμη καταγγελία κάποιου πολίτη με τα στοιχεία Γ. Π., δημοσιογράφου σε γνωστή εφημερίδα των Aθηνών, ο οποίος όμως δεν κατέστη δυνατόν κατά την διάρκεια της ανάκρισης να ανευρεθεί και να καταθέσει, ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημερομηνία κατά το μήνα Σεπτέμβριο, του έτους 2004 εξέδιδε με αμοιβή στην περιοχή Tιγκακίου Kω με τη χρήση σωματικής και ψυχολογική βίας, κοπέλα δεκαεννέα μόλις ετών.
Οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τα καταγγελλόμενα σε βάρος τους. Ο πρώτος κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δέχεται έναν ανηλεή πόλεμο από τους αστυνομικούς διότι έγινε αφορμή για τη σύλληψη από τους αδιάφθορους της ΕΛΑΣ ενός αρχιφύλακα.
Ως συνήγοροι υπεράσπισής τους παραστάθηκαν οι δικηγόροι κ.κ. Π. Αβρίθης, Μ. Κουτσούκος και Μ. Χατζηάμαλος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου