ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελευταίο φιλικό τεστ σήμερα για τον Διγενή

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΓΕΝΗΣ

Ένα τε­λευ­ταίο φι­λι­κό απο­φά­σι­σε να προ­σθέ­σει, στο χθε­σι­νό κό­ντρα στον Ο.Φ. Ιστρί­ου, ο προ­πο­νη­τής του Δι­γε­νή Πα­να­γιώ­της Μπε­κιά­ρης, ώστε να βοη­θή­σει τους πο­δο­σφαι­ρι­στές του να απο­κτή­σουν ρυθμό ενό­ψει της έναρ­ξης των επί­ση­μων υπο­χρε­ώ­σε­ών του και ταυ­τό­χρο­να να επι­βε­βαιώ­σει τα συ­μπε­ρά­σμα­τα για την ετοι­μό­τη­τα εκεί­νων, που θα είναι υπο­ψή­φιοι για το βα­σι­κό σχήμα.

Οι Κο­σκι­νιά­τες θα υπο­δε­χθούν σή­με­ρα στις 5 το από­γευ­μα τους Ιπ­πό­τες, με μο­να­δι­κό από­ντα τον Μηνά Φιά­μπο­λη, ο οποί­ος πα­ρα­μέ­νει εκτός λόγω των αυ­ξη­μέ­νων επαγ­γελ­μα­τι­κών του υπο­χρε­ώ­σε­ων και πε­ρι­μέ­νει την τε­λευ­ταία εβδο­μά­δα του Οκτω­βρί­ου, προ­κει­μέ­νου να εντα­χθεί στο πρό­γραμ­μα των προ­πο­νή­σε­ων.

Από αύριο οι ρυθ­μοί στα Κο­σκι­νού θα αρ­χί­σουν να χα­λα­ρώ­νουν, ώστε η ομάδα να ανα­κτή­σει τη φρε­σκά­δα της και να πα­ρου­σια­στεί έτοι­μη στην πρε­μιέ­ρα του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κα­τη­γο­ρί­ας Blue Star Ferries, στο πλαί­σιο της οποί­ας θα αντι­με­τω­πί­σει, στο γή­πε­δό της, την Αθλη­τι­κή Ένωση Λέρου.

Ση­μειώ­νε­ται, πως πα­ρελ­θόν από τον Δι­γε­νή απο­τε­λεί ο νε­α­ρός με­σο­ε­πι­θε­τι­κός Γιάν­νης Γρύλ­λης, ο οποί­ος με­τα­πή­δη­σε στον Ευα­γό­ρα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.