Μετά από την απόκτηση του Διονύση Μακρυδημήτρη, η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος «πυροδότησε» και την δεύτερη μετεγγραφική «βόμβα» που είχε στα σκαριά, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ως γνωστόν, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο νησί μας ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης, με τον οποίο οι «τοξοβόλοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και απέμεναν ορισμένες λεπτομέρειες προς διευθέτηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.
Οι λεπτομέρειες τακτοποιήθηκαν, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει την έναρξη της συνεργασίας του, θέτοντας τις υπηρεσίες του στην διάθεση τού προπονητή Μάρκου Στεφανίδη.
Ο σύλλογος επισημοποίησε την μετεγγραφή του αθλητή, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Περογαμβράκη.
Ο Αλέξανδρος είναι γεννημένος στις 20 Ιανουαρίου 1988 και αγωνίζεται ως επιθετικός .
Έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική με τα χρώματα του Ο.Φ.Η., ενώ έχει παίξει και σε Απόλλωνα Σμύρνης, Α.Σ Ρούβα και ΠΑΟ Κρουσσώνα.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και μια λαμπρή ποδοσφαιρική χρονιά».
Με την απόκτηση και του Αλέξανδρου Περογαμβράκη, ο ΓΑΣ Ιάλυσος ενισχύει σημαντικά την γραμμή κρούσης, με έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας στις Εθνικές Κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Στεφανίδη να έχει στην διάθεσή του ένα ποιοτικό ρόστερ σε όλες τις θέσεις, έτσι ώστε να υλοποιήσει τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει η ομάδα στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ