Αθλητικά

Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης: «Να δείχνουμε το καλύτερο μας πρόσωπο»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Κολοσσού έκανε ο Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα των «θαλασσί» είναι τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας του Κολοσσού την επόμενη σεζόν. Η απόφαση μου να ενταχθώ στην ομάδα ήταν αρκετά εύκολη μετά την συνομιλία που είχα με τον προπονητή της ομάδας, κύριο Καράσκο.

Θέλω να έχουμε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς, να είμαστε μια ομάδα που θα δείχνει κάθε εβδομάδα το καλύτερο της πρόσωπο και ανυπομονώ να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου