Με τρεις απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή Μαριτσών ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Ο Κώστας Πάττας δεν έχει στη διάθεσή του στις τελευταίες ημέρες τον Δημήτρη Πίσκαπα που ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο όπου είχε υποβληθεί σε επέμβαση και υποβάλλεται σε θεραπείες και τον Γιώργο Ανδρεόπουλο ο οποίος βρίσκεται εκτός Ρόδου λόγω προσωπικών του υποθέσεων. Ο τρίτος ποδοσφαιριστής που δεν συμμετέχει στις προπονήσεις από την αρχή της προετοιμασίας είναι ο Ευθύμης Βασιλώττος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν κανονικά, καθώς δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.
Ο έμπειρος τεχνικός έχει μείνει πολύ ικανοποιημένος από την διάθεση των αθλητών του, ωστόσο, τους έχει ζητήσει να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές μέχρι και την Παρασκευή στο γήπεδο Μαριτσών, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Το Σάββατο οι «πράσινοι» θα δώσουν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.
Αντίπαλος του Ηρακλή θα είναι ο Διγενής με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο γήπεδο Μαριτσών. Η ώρα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι θα γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες ημέρες, μετά από συνεννόηση των δύο συλλόγων.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ