Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Φοίβου ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο Σάββας Ορφανίδης καθημερινά ανεβάζει τους ρυθμούς του προγράμματος, όπου έχει επικεντρωθεί στο «χτίσιμο» της φυσικής κατάστασης, με τον έμπειρο τεχνικό να μην παραλείπει και τις ασκήσεις τακτικής, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν το συντομότερο δυνατό τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει ενόψει Γ’ Εθνικής.
Το ευχάριστο στο στρατόπεδο των Κρεμαστενών είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις της προετοιμασίας.
Μοναδική απουσία είναι ο μέσος Νίκος Αρφαράς που θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία στο τέλος Αυγούστου.
Οι προπονήσεις της εβδομάδας θα είναι καθημερινές μέχρι και την Παρασκευή, καθώς το Σάββατο οι Κρεμαστενοί θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας.
Αντίπαλος του Φοίβου θα είναι ο ΓΑΣ Ιάλυσος, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στις 17:00 στο «Οικονομίδειο» και με τους ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις καθημερινές επίπονες προπονήσεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ