Από το πρώτο του ταξίδι στην Ευρώπη ως υπουργός Οικονομικών, άρχισαν τα σχόλια για τις ενδυματολογικές επιλογές του Γιάνη Βαρουφάκη.

Τότε, στη Βρετανία, ήταν το δερμάτινο τζάκετ και το πουκάμισο που ήταν έξω από το παντελόνι. Τα σχόλια από τα ξένα ΜΜΕ δεν σταμάτησαν σε όλη τη θητεία του για τα ρούχα που φορούσε, τα οποία σχολίασε μέχρι και ο πρωθυπουργός πρόσφατα στη Βουλή, με τον Αλέξη Τσίπρα να μιλά για το γούστο που έχει ο κ. Βαρουφάκης στα πουκάμισα.

Τώρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί… μόδα. Μία ιστοσελίδα που πουλά αντικείμενα με στάμπες στην Αυστραλία εμπνεύστηκε από το πρόσωπό του και έβγαλε στο εμπόριο ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς με την εικόνα του κ. Βαρουφάκη.

Ο πρώην υπουργός έγινε T-shirt, μερικά μάλιστα φέρουν τη στάμπα «Τσε Γκεβαρου» με σαφείς αναφορές- αλλά η έμπνευση δεν περιορίστηκε εκεί. Το πρόσωπό του κοσμεί μέχρι και φούστες, αλλά και κολάν!Ο Γιάνης Βαρουφάκης μπορεί να διακοσμήσει μέχρι και το σπίτι- έγινε μαξιλάρι, κούπα, σέικερ- αλλά και να βρεθεί με αρκετές μορφές σε μία ντουλάπα, αφού το πρόσωπό του βρίσκεται σε πορτοφόλια, τσάντες και μαντήλια.

Δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείψουν οι αφίσες από τη συλλογή, ενώ υπάρχουν ακόμη θήκες για κινητά τηλέφωνα και tablet, τετράδια, μέχρι και αυτοκόλλητα!

Πηγή: iefimerida.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ