ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνουν οι νέοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Εκλογές 12

Πο­λυ­σέ­λι­δη εγκύ­κλιο με ανα­λυ­τι­κές οδη­γί­ες και διευ­κρι­νί­σεις σχε­τι­κά με την ορ­κω­μο­σία των νέων αι­ρε­τών, την εγκα­τά­στα­ση των νέων Αρχών και την εκλο­γή των μελών των συλ­λο­γι­κών ορ­γά­νων των δήμων, εξέ­δω­σε το υπουρ­γείο Εσω­τε­ρι­κών.

Όπως έχει γίνει γνω­στό, οι νέες δη­μο­τι­κές Αρχές ανα­λαμ­βά­νουν κα­θή­κο­ντα την 1η Σε­πτεμ­βρί­ου και η θη­τεία τους θα διαρ­κέ­σει έως και το τέλος Αυ­γού­στου του 2019.

Η θη­τεία των δη­μο­τι­κών Αρχών, κατά τις πά­γιες δια­τά­ξεις του Ν.3852/20101, ορί­ζε­ται να είναι πε­ντα­ε­τής, ενώ η θη­τεία των αντι­δη­μάρ­χων δεν μπο­ρεί να είναι μι­κρό­τε­ρη των δυό­μι­σι ετών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.