Έτοιμοι να προχωρήσουν στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, είναι οι άνθρωποι της Δήμητρας Δαματριάς.
Ο προπονητής Σάββας Καραβόλιας έχει εισηγηθεί στην διοίκηση την απόκτηση ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην επιθετική γραμμή, καθώς εκεί έχει διαπιστώσει κενά.
Οι άνθρωποι της ομάδας, πάντα σε συνεργασία με τον νεαρό τεχνικό, αναζήτησαν στην αγορά τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις.
Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι διαπραγματεύσεις με τους αθλητές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και έχουν προκύψει προφορικές συμφωνίες μαζί τους.
Οι Δαματρενοί θα επιδιώξουν μέσα στην προσεχή εβδομάδα να τακτοποιήσουν τις τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτησή τους, έτσι ώστε να ανακοινωθούν και επίσημα οι μετεγγραφές.
Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών δεν έχουν διαρρεύσει από την Δήμητρα, ωστόσο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πρόκειται για έμπειρους ποδοσφαιριστές, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν σε ομάδες του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Στις 27/8 η προετοιμασία
Από εκεί και πέρα, όπως αποκάλυψε στην «δσπορ» ο προπονητής της Δήμητρας Σάββας Καραβόλιας, η προετοιμασία του συλλόγου για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 27 Αυγούστου στο γήπεδο της ομάδας.
Η πρώτη συγκέντρωση για τους ποδοσφαιριστές ενόψει της σεζόν 2018-2019 θα γίνει μερικές ημέρες νωρίτερα από την έναρξη της προετοιμασίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ